Доставка & Условия

1. Доставка

Таблица цена за доставка
При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера , който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.

2. Общи Условия

Моля прочетете внимателно условията. Използването на този уеб сайт означава, че Вие ги приемате и сте съгласни с тях. Тези условия обвързват всички потребители.

www.gekon-bg.com е интернет страница, която представлява сайт за електронна търговия, чийто създател и собственик е фирма Гекон 02 ЕООД, адрес: Враца ул. Индустриална 16. www.gekon-bg.com запазва правото да променя тези условия, като актуализира публикацията на сайта, без предварително да уведомява потребителите си.

За да направите поръчка трябва да се регистрирате на сайта. Необходимо е да попълните валиден e-mail, мобилен телефон и валиден адрес за доставка. Информацията, която попълвате при регистрация се използва само за да може да изпълним вашите поръчки, както и да ви информираме за нови продукти и промоции. Предоставяните от Вас данни няма да бъдат предоставяни на трети лица по какъвто и да било начин. Изключение правят куриерските фирми, които имат нужда от тази информация за да доставят поръчката Ви.

Основните характеристики на стоките са указани за всеки продукт . Описанията на продуктите са единствено с информационна цел. Въпреки, че те са базирани на информация, подадена от производителите, ние препоръчваме винаги да четете етикетите и информацията на опаковката преди да използвате продукта. Имайте предвид, че продуктите и тяхното съдържание, подлежат на промяна. Gekon-bg.com не може да поема отговорност за неточна информация.

2.1 Договор за покупко-продажба:

Преминаването през процеса на поръчка на Gekon-bg.com има силата на договор за покупко-продажба. Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона “Потвърди”. Задълженията по този договор се смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали. В отделни случаи можем да поискаме допълнителна идентификация и си запазваме правото да откажем сключването на договор.

Показаната цена е в лева и включва ДДС и не включват разходите за доставка и наложен платеж (ако има такива). Gekon-bg.com има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на сключване на договора.

При направена от Вас поръчка, ще получите потвърждение на поръчката на посочения от Вас e-mail адрес. Администратора на магазина ще се свърже с Вас по телефона за уточняване на времето на доставка.

2.2 Отказ от сключения договор:

Съгласно чл. 55 ал. 1 от ЗЗП Вие може да упражни правото си, да се откажете от сключения договор в срок от 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката. В такъв случай можете да ни върнете обратно получената стока, а ние ще ви възстановим нейната стойност. За да се възползвате от тази възможност е необходимо стоката да е със запазен добър търговски вид,със запазени оригинални етикети, да не е употребявана и в оригиналната опаковка.

Разходите за връщане на стоката са за Ваша сметка. Стойноста на стоката ще ви бъде преведена в предоставена от вас банкова сметка.